Mi na badman letras - Nabija mi se na kurac - 1

Category

Nabija mi se na kurac - 1 - Mi na badman letras

Nabija mi se na kurac - 1 1

Vratila se u dnevnu sobuskinula haljinu i pocela da se ljubi sa njimubrzo je skinula i gacice i stavila guzu na njegovo liceuhvatila ga je za vec nabrekao neznatno duziali znatno debljikurac i pocela da ga lizemislio sam da ce mi srce iskocitidrhtao sam i drkaou jednom trenutku podigla je glavujezik joj je bio na njegovom glavicu i namignula mia zatim pocela da mu tako pusi i mazi.

Nabija mi se na kurac - 1 2

Gledao sam kako je drži za guzove i nabija na ogromni kurac jao šta mi radiš vikala je supruga svršiću opet stevan je ubrzao uhvatio je za kukove i bukvalno počeo da je diže i nabija na kurac vrištala je i svršavala par trenutaka kasnije spustila se na kolena naguzila i počela da mu puši gledao sam je zguza pička joj je bila otvorena uhvatio ju je za kosu i počeo da ga drka.

Nabija mi se na kurac - 1 3

Sva snažniji i jači udarci sledili su jedan za drugim na momente mi se činilo da moja p puca od silnog pritiska koji se nabijao u njoj.

Nabija mi se na kurac - 1 4

Nabijala mi se na kc imala je divne grudi tvrde ne velike ali idealne za stisak šake.

Nabija mi se na kurac - 1 5

Izjebena kao nikada u životu trudna mislim samo na to kako ovo ludači želim kako ću imati još par meseci i dok mi se sve muti znam da ću čim se porodim zeznuti željka da mi napravi još jednu bebu da mogu trudna i napaljena ponovo da uživam i da se jebem jebem i jebem.

Nabija mi se na kurac - 1 6

Desilo se to dok sam se zabavljao sa svojom sadašnjom suprugom koja je inače rođena beograđanka moja dva drugara ivica i mladen su mi odmah ispričali o mojoj djevojci kako su čuli da su je karala dvojica u isto vrijeme i da su načuli meke priče kako su je jebali u grupnjaku petorica ja u to nisam vjerovao pa je između nas pala.

Nabija mi se na kurac - 1 7

Hvala na odgovoru zen i ako imaš nekog majstora dobro bi mi došlo jer sve preko osigurača palim sklopku da bi imali vode na česmu ja sam išao u kips i okov i tražio da mi preporuče majstore oni kao nemaju nikoga dobio sam broj od nekog majstora koji radi u kips on kaže mora da se zamijeni sklopka ja ga pitam ali kada na osigurač podignem ona upali on nije ni pogledao i još mu.

Nabija mi se na kurac - 1 8

Onda je bio red na njega samo sam legla i on je odma nasilnicki krenuo da mi nabija dva prsta u picku i da mi lize klitoris vristala sam i bila samm sigurna da nas je neko cuo njemu je to smetalo pa mi je reko da se popnem na njega pusila sam mu kurac dok mi je lizao mene je to posebno palilo pa sam mu nabijala picku na jezik dok mi je lizao i ako je njegov veliki kurac bio meni u.

Nabija mi se na kurac - 1 9

Gurnula mi je jezik unutra a ja je rukama uhvatih za dupe i privukoh sebi videlo joj se na licu da mi je dobro osetila kurac i da je zadovoljna sto sam je privukao sebi rastavismo se jer je ujna najavljivala svoj dolazak kada je strina otisla nismo smeli nista daradimo ujna i ja nikad se nije znalo kada ce moj ujak popodne da bane na vrata a i po noci zato smo sedeli i.

Nabija mi se na kurac - 1 10